Nu har vi genomfört 2007 års valpträff.
Underbart väder även i år. Sol och åter sol. Det kom 11 åhlskogare och 5 andra hundar på besök med sina hussar och mattar. Med våra hundar inräknade så var det 20 hundar lösa på vår gård.

Vi började som vanligt med en tipsrunda och sen fikade vi. Under fikat kom det två killar och pratade viltspår.

Sen var det dags för Åhlskogs-Racet. I år hade vi gjort det lite svårare. Innan mål skulle hunden hoppa över ett hinder. Några klarade det galant medan andra fick lite problem. På 1:a plats kom Ebbe med tiden 8,05 sekunder. 2:a Effi med 8,14 sekunder och 3:a blev Gnizta med 8,85 sekunder. Den längsta tiden tog det för Fajter med 1,24,87 sek.

Sen var det dags för prisutdelning. De tre bäst placerade i Åhlskogs-Racet fick var sin pokal. Vinnarna från tipsrundan fick varsitt pris och sen var det dags för Åhlskogen´s Aktivaste hund 2006 att få sina pokaler. På 1:a plats kom Amigo för tredje året i rad med 98p. 2:a Cack med 55p. 3:a blev Driva med 40p. 4:a kom Ambro med 37p. Och 5:a blev Bambi med 27 p.

Dino fick en liten plakett för sin första jaktmerit och Amigo för sitt jakt championat. Amigo fick även blommor för att han nu är trippel champion.

Sen var det dags för lite mat. När alla var mätta och nöjda tog vi en promenad ner till sjön så att barn och hundar fick svalka av sig lite grann.

Nu var alla nöjda och de flesta började sina hemresor. Det har varit en helt fantastisk dag och vi har haft mycket trevligt. Tack alla ni som varit här och förgyllt tillvaron.